24-09-06

De Beekse Bergen

 

Vandaag zijn we vertrokken naar de Beekse Bergen. Eerst even tanken en dan richting Hilvarenbeek.

Na een kleine omleiding komen we, ongeveer een uurtje gereden, aan in de Beekse Bergen. Papa gaat de tickets halen, terwijl mama en ik wachten aan de auto. Yes, nu kunnen we richting autosafari. Na de controle van de tickets en papa de instrukties heeft gekregen van de persoon op de pasagiersstoel, rara, wie zou het zijn,vertrekken op tocht. We komen allerlei dieren tegen o.a.

cheeta's, neushoorns, soort buffels en verschillense soorten herten.

Mama doet vreselijk haar best om heel mooie foto's en filmpjes te maken, ondanks een niet stilzittende ik en papa die niet zwijgt en kraanvogels die niet wilden poseren, zoals de fotograaf stouteriksken wil.

Na een tijdje komen we op een rustplaats uit, tijd om onze benen te strekken.

Na bokes met eieren te hebben gegeten, begonnen mama en papa herinneringen op te halen over vroeger, als ze op schoolreis gingen, ze kregen toen ook bokes met omelet mee.

Dan de plaspauze en wachten op de safariboot voor een tochtje.

Een kwartiertje wachten, een eeuwigheid voor mij.

Dan varen we ongeveer 20 minuten en komen we aan de ingang terug. Een beetje drinken en dan gaan we op wandelsafari, terug naar de plaats waar de auto stond.

Na ongeveer een uur wandelen en kennis gemaakt te hebben met o.a. olifanten, Bengaalse tijgers, geitjes, stokstaartjes, gorilla's, chimpangees komen we terug bij de auto.

Dan starten we aan het tweede deel van de autosafari waar wa de leeuwen, zebra's, giraffen en kangoeroes konden bewonderen.

Terug bij de ingang, ziin we een lekker zakkie patat met frikandel en kroket gan eten. Ik heb men hartje nog opgehaald op de speeltuin, na een tijdje zijn we moe maar voldaan terug vertrokken naar het wondermooie kempen.

Er gaan nog filmpjes komen op het blogje, maar mama is er nog volop mee bezig.

De foto's gaat ze op haar blogje zetten, in haar foto album.

Veel kijkplezier.

19:11 Gepost door Kyra en Luka in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) | Tags: beekse bergen, dieren, filmpjes, foto s, mama, luky s hoekje |  Facebook |

Commentaren

dat was een een prachtige uitstap veel liefs viv

Gepost door: viv | 24-09-06

Hey Sloeberken ... ... ge had nu toch Nonkel Breydel kunnen meenemen hé.
Zoveel beesten amai ! heb dat ooit ook gedaan, maar veel minder beesten, in de Ardennen, everzwijnen, herten enzo, soms wel snel wegrijden, als zo'n everzwijn kwam afstormen op je auto.
Allez slaap zacht en prachtige droompjes hé.
Dikke knuffels.

Gepost door: Breydel | 24-09-06

De commentaren zijn gesloten.