26-05-07

weer wat actie

Zoals jullie ondertussen misschien al wel weten hebben mama en papa een vw kever gekocht. Nu moet ik wel zeggen, ben daar niet boos om, rij er graag mee mee. Lekker men haar in de wind, en s'avonds al die knoopjes eruit kammen, au au das minder. Maar ik geniet er enorm van. Luka vind het ook mooi, maar zij heeft nog niet mogen meerijden. Is een klein beetje gevaarlijk voor haar, ze blijft niet stilzitten en zijn nog geen gordels voorzien achteraan.

 

Binnenkort gaan mama en papa op les om de gebaren van Luka aan te leren, dus SMOG taal.

Zodat we allemaal beter kunnen communiceren met Luka. Ze is nu ook spijtig genoeg in Tienen gebleven vanwege het ongeval met de auto. Mama en papa vonden het veiliger om er niet te ver mee te rijden, wie weet wat er gebeurd. Dus het zekere voor het onzekere genomen.

 

Zondag gaan we mss naar Antwerpen naar een kevermeeting en maandag zeker met nonkel Peter en tante Kissi en de kids. Dat gaat een leuk dagje worden. Met hopelijk veel zon.

 

Gisteren had ik toch wel een tegenslagje zeker, Marina is een helpster vanop school en ze kwam hier voorbij gereden net toen mama en papa buiten waren. Ze begonnen te praten en Marina vertelde van een voorval dinsdag in de middag op school. Ik had geen zin om men boterhammen op te eten en had ze allemaal onder tafel gegooid en vlug brooddoosje in men boekentas gedaan en gaan spelen. Natuurlijk betrapt en kon terug komen, heb ze allemaal moeten opeten. Moest die dat nu vertellen, mama en papa wisten van niks, had dat goed kunnen verzwijgen. Ach ja, ik zal het nooit meer doen.

 

Woensdag ben ik nog eens bij men vriendje Arne gaan spelen en zijn zusje Famke. Het was heel leuk.

Nadien is papa mij komen halen met ons rood keverke.

Mama is mij gisteren ermee van school komen halen, iedereen keek nog al en ik heel fier, ingestapt in ons cabrioke, mama had kap naar beneden, en al de kindjes keken naar mij.

 

Nu ben ik met papa en nonkle Peter mee gereden om een trekhaak voor de kever te gaan halen. Dankzij Nonkel Peter hebben we er nog eentje gevonden en nog aan een prijsje ook. KOmende maand gaan we trouwens op weekendtreffen met de kever en moeten toch zien dat we alles meekrijgen hé, dus een aanhangwagentje ook op de kop kunnen tikken. Hopelijk beleven we veel plezier.

 

Dat was het voor vandaag, maak er nog een fijn verlengd weekend van en groetjes allemaal.

 

kyra luka kever

11:07 Gepost door Kyra en Luka in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) | Tags: kyra, luka, auto, ongeval, boterhammen, school, stout, actie, spelen, treffen, meeting, peter, mama, papa |  Facebook |

11-05-07

mama is weer gaan shoppen

Deze week is mama weer veel gaan shoppen voor ons. We hebben veel nieuwe kleertjes gekregen, want we waren uit de onze uitgegroeid, ja willen zo groot worden als papa, dus moeten we flink eten en mama veel kopen, haha.

Ook heb ik nieuw ondergoed gekregen van Barbie en de princessen en Luka heeft ook haar eerste onderbroekjes gekregen.

Omdat ze nog een pampertje draagt, droeg ze nog van die rompertjes, zoals baby's dragen, maar ze wordt te groot en mama vind er geen meer in haar maten, dus zijn het onderbroekjes geworden. Ze zijn wel een maatje groter dan de mijne, vanwege die pamper die er bij in moet hé.

Morgen is ze weer thuis en dan voel ik me superbest, zorg graag voor haar, ze is men grote schat.

Zondag toen papa haar was gaan wegbrengen, vroeg ik aan mama, kan Luka niet in men klasje komen, ik zorg wel voor haar, niemand kan haar iets doen en Luka hoeft niet te kunnen praten, ik versta haar. Mama schrok wel een beetje, en heeft uitgelegd dat Luka geen kindje is zoals Arne, Famke of ik. En ze speciale verzorgingen nodig heeft.

Nu ben ik naar school toe gegaan en vertel ik wel eens over Luka in de klas, ben eens benieuwd wat we vandaag gaan doen.

Fijn weekend allemaal en groetjes.

glitters1_-(401)

 

09:20 Gepost door Kyra en Luka in Liefde | Permalink | Commentaren (3) | Tags: luka, kyra, weekend, spelen, zorgen, school |  Facebook |

04-05-07

wat een weekje

Nee ben niet veel naar school gemoeten.

Woensdag ben ik met mama naar oma geweest.

We zijn gaan winkelen en heb op de paardemolen gezeten in waasland shoppingcenter.

Weer vele mooie kleertjes gekregen en Luka ook natuurlijk.

We hebben ook al veel gezwommen deze week.

Gisteren ben ik met mama en papa naar Nederland gereden, jaja verdwaald, maar toch op onze eindbestemming terecht gekomen.

Het was een vermoeiend dagje.

Morgen komt Luka weer naar huis, dus kunnen we weer fijn spelen en leuke dingen doen.

groetjes

10:49 Gepost door Kyra en Luka in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) | Tags: school, oma, luka, kyra, winkelen, nederland, zwemmen |  Facebook |